L'Ateneu exposa 30 cartells en favor de la Declaració Universal dels Drets Humans


  • Comparteix:

L'Ateneu acull fins el 13 de maig l'exposició 'Tothom pels Drets Humans. Cartells per la difusió de la Declaració Universal dels Drets Humans' on s'hi poden veure 30 cartells realitzats per grans dissenyadors de l'Estat a petició d'Amnistia Internacional. L'objectiu de la mostra, que està coorganitzada per l'Obra Social de Caixa Sabadell, és sensibilitzar els ciutadans envers la responsabilitat comuna en la defensa i promoció dels drets humans.

30 cartells de gran format realitzats de forma altruista per grans dissenyadors espanyols són els grans protagonistes de l'exposició 'Tothom pels Drets Humans. Cartells per la difusió de la Declaració Universal dels Drets Humans' que es podrà veure a l'Ateneu fins el 13 de maig.

La responsable de l'Ateneu-Plaça, Ariadna Arquer, ha explicat que la mostra es va produir per commemorar el 54è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH) de 1948 i coincidint amb el 41è aniversari de la fundació d'Amnistia Internacional, coorganitzadora de la mostra juntament amb l'Obra Social de la Caixa Sabadell. Arquer ha dit que cada cartell il·lustra un dels articles de la Declaració i que estan pensats per donar suport a activitats de difusió dels drets humans.

Ariadna Arquer

Cada cartell il·lustra un dels articles de la Declaració de 1948 i l'objectiu final és la sensibilització dels ciutadans envers la responsabilitat comuna en la defensa i promoció dels drets humans.


Els 30 cartells de l'exposició són obra de dissenyadors prestigiosos com Amèrica Sánchez, Pedro García Ramos, Xavier Mariscal o Enric Satué, que han col·laborat desinteressadament per la difusió dels drets humans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.