La pel·lícula 'Amadeus' enceta aquest dijous el nou trimestre del cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Amadeus', del director Milos Forman, enceta aquest vespre el nou trimestre del Cicle de Cinema d'Autor que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. El passi d'aquest film s'inclou dins dels actes de la programació de l'Any Mozart a Sant Cugat. L'èxit del cicle ha fet que la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, hagi avançat la possibilitat de programar una doble sessió cada dijous per donar resposta a l'elevada demanda del públic.

El Cicle de Cinema d'Autor se suma a la programació de l'Any Mozart amb la projecció d'Amadeus', de Milos Forman. El film, guanyador de 8 premis Òscar, recull la biografia del famós compositor. La versió que es projectarà a Sant Cugat inclou 20 minuts addicionals de metratge.

'El hundimiento', que explica els darrers dies de vida de Hitler, 'Un largo domingo de noviazgo' i 'La joven de la perla' són algunes de les propostes de la programació del semestre. A més, també es projectaran 'Para que no me olvides', amb la interpretació de l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, el film japonès de Takeshi Kitano 'Dolls' i la pel·lícula iraniana 'Takté siah'.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, destaca la qualitat de les 12 pel·lícules seleccionades pel crític de cinema Àngel Comas.

Àngels Solé

Aquest cicle ja consolidat sempre ofereix pel·lícules de qualitat.


Solé també ha avançat que s'està estudiant la possibilitat de programar una doble sessió de cinema d'autor cada dijous. D'aquesta manera es podria donar resposta a l'elevada demanda de públic que té la iniciativa. Escoltem la titular de Cultura.

Àngels Solé

El cicle té molt d'èxit. Estudiem la possibilitat de fer una doble sessió per donar resposta a l'alta demanda de públic.


La projecció de les pel·lícules té lloc cada dijous als Cinemes Sant Cugat. La iniciativa és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament i Cinesa, i compta amb el patrocini de Grup XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.