Macedònia arriba aquest diumenge a Sant Cugat amb el seu darrer àlbum 'Sakam te' i les entrades exhaurides


  • Comparteix:

Ja s'han exhaurit les entrades pel concert que el grup de pop juvenil, Macedònia, oferirà aquest diumenge a la tarda al Teatre-Auditori. L'actuació, la segona que aquesta formació fa a la nostra ciutat, servirà per presentar oficialment el seu tercer àlbum, titulat 'Sakam te'.

La presentació del tercer disc de Macedònia arriba ja precedida per l'èxit, si més no pel que fa a la resposta del públic. I és que les entrades per aquesta actuació ja estan exhaurides des de principis de setmana.

Per a la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, això no ha estat una sorpresa després de l'èxit que ja va tenir aquesta formació la passada Festa Major i tenint en compte que Sant Cugat és la ciutat més jove del país.

Àngels Solé

Jo crec que era previsible perquè tot té el seu factor sorpresa però sobretot després de veure l'èxit que van tenir per Festa Major i després de l'esforç que han fet per venir aquí al teatre i fer un posicionament amb el disc a Sant Cugat


Cal remarcar que el concert d'aquest diumenge servirà per presentar oficialment el nou àlbum d'aquest grup de Castellar del Vallès. Sota l'original títol de 'Sakam te', que en macedoni vol dir 't'estimo', el cd recull un total de 14 cançons on Macedònia ha volgut tractar temes com l'amor, el sexe, l'homosexualitat o la guerra. Segons el compositor i músic del grup, Dani Coma, l’objectiu és saber allò que preocupa als més petits i fer una tasca pedagògica però sense caure mai en lliçons morals

Dani Coma

Macedònia sempre hem pensat que a un nen se li pot parlar de tot, i de tot vol dir d'amor, de sexe, d'homosexualitat o de guerra. I és curiós perquè quan el sondegem, els nens estan encantats i ho entenen i són els pares el que tenen els tabús


La presentació de ‘Sakam te’ servirà, a més, a aquest grup per estrenar una nova posada en escena amb més jocs de llums i amb la voluntat de transmetre al públic tot allò que volen dir amb les cançons.

Recordem que el concert es farà aquest diumenge a les 18 hores al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.