Les Caramelles tornaran a omplir de tradició els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les tradicionals Caramelles tornaran a fer-se sentir pels carrers de Sant Cugat aquest diumenge i dilluns de Pasqua a càrrec de la Coral de la Unió Santcugatenca i del cor La Lira. Sardanes, Havaneres, i el Vals de Caramelles ompliran de música aquestes jornades marcades per la tradició.

Com cada any per aquestes dates, Sant Cugat s'omplirà de música i ball, amb les tradicionals Caramelles interpretades pel cor La Lira i la Coral de la Unió Santcugatenca. El recorregut començarà diumenge de bon matí a la plaça de Pere San, i passarà per la plaça del Monestir, la llar d'avis i la plaça Barcelona. Dilluns la tradicional celebració recorrerà els carrers Xerric, Santiago Russinyol, i Santa Maria, fins arribar a la Plaça del Monestir i al carrer Major.

El vicepresident del cor la Lira, Josep Garrell, avança algunes de les peces que s'interpretaran aquest any:

Josep Garrell

Entre d'altres cantarem les sardanes la dansa de l'amor, les noies de la torrassa i l'empordà, i les havaneres esperant un mariner, el meu avi i el llop de mar, més un cant festiu que és el vals de caramelles d'aquest any.


Garrell ha recordat que el poble de Sant Cugat sempre ha rebut amb molta il·lusió aquestes festivitats.

Josep Garrell

La gent de Sant Cugat ens aplaudeix molt. Normalment la gent para molta atenció a les sardanes i les caramelles, i reben amb molta il·lusió les tradicions que cultivem any rere any.


Recordem que el recorregut de la Coral de la Unió Santcugatenca i el cor La Lira es farà durant tota la jornadaq de diumenge, i dilluns de deu a dues del migdia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.