L'Assemblea de Joves celebra el seu tercer aniversari amb un sopar popular i altres propostes


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) celebra a finals de mes el seu tercer aniversari amb un sopar popular i activitats diverses. L'entitat destaca el fet d'haver resistit i plantat cara durant aquests tres anys en una ciutat que qualifiquen de 'dormitori d'alt standing'. El Casal Popular La Guitza acollirà una exposició de fotografies que repassarà la trajectòria del col·lectiu.

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) arriba a finals de mes al seu tercer aniversari. Per celebrar-ho, organitzaran un seguit d'actes on es farà balanç de les accions dutes a terme aquests 3 anys.

Un dels membres del col·lectiu, Ignasi Bea, s'ha felicitat pel fet d'haver resistit durant tres anys en una població que qualifiquen de 'dormitori amb una alt nivell de vida' i amb un projecte combatiu i crític amb aquest model de ciutat i país.

Ignasi Bea

Estem contents pel sol fet d'aguantar 3 anys com organització a Sant Cugat que és un poble on costa molt treballar perquè l'han anat convertitnt en una ciutat dormitori, d'un nivell de vida molt alt i amb un projecte com el nostre combatiu i crític.


Els actes, programats per divendres 28 i dissabte 29 d'abril, s'iniciaran amb un sopar popular, com el que ja es fa mensualment al Casal Popular La Guitza, acompanyat d'un passi de fotografies dels 3 anys de l'Assemblea el vespre de divendres. Ho explica Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Hi haurà un sopar popular amb molta varietat i amb un projector i una pantalla possarem les fotos que tenim dels tres anys durant el sopar.


A més, el dissabte 29 es farà el concurs del Joc del Savi, que és un trivial dels Països Catalans amb un premi sorpresa preparat per al vencedor. Durant tota la setmana es podrà veure a La Guitza una exposició de cartells, adhesius i altres material editats per l'AJSC durant aquests darrers tres anys.

D'altra banda, durant el mes de maig l'AJSC durà a terme el 'I Cicle de cinema polític' amb pel·lícules com 'La cuadrilla' de Ken Loach o 'Panther' sobre el moviment dels panteres negres nord-americans, entre d'altres. Els films es passaran els divendres a les 7 de la tarda i aniran acompanyats d'una xerrada-col·loqui sobre temes d'interès que apareguin en les pel·lícules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.