Els Castellers de Sant Cugat ocupen el lloc 23 del rànquing de l'Avui


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat en una actuació

Els Castellers de Sant Cugat en una actuació

Els castellers de Sant Cugat baixen posicions, convertint-se en la quarta millor colla de la comarca, segons el rànquing quinzenal que confecciona el diari Avui. El grup local ha baixat dos punts, ocupant el 25è lloc i situant-se darrera dels Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa i Castellers de Sabadell.

Actualment els Castellers de Sant Cugat tenen 154 punts, 923 menys que els assolits per la colla líder, els Castellers de Vilafranca. En les darreres actuacions, el grup local ha fet el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, el pilar de 5, el 3 de 7, i el 2 de 6. Els castellers de Sant Cugat van descarregar totes les construccions.

Recordem que una de les darreres actuacions que va fer la colla local va ser a casa a la Diada Nacional de Catalunya. En aquella jornada, els de la camisa verda van descarregar un 4 de 6 amb agulla, un 3 de 6, un 5 de 6, i 2 pilars de 4. Més de 2 mil persones van assistir a la construcció d'aquests edificis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.