Sant Cugat s'omplirà un any més de parades de llibres i roses per Sant Jordi


  • Comparteix:

La festa es completarà amb activitats diverses per tots els gustos

La festa es completarà amb activitats diverses per tots els gustos

Els llibres i les roses són, un any més, els protagonistes de la Diada de Sant Jordi, amb nombroses parades al centre de la ciutat. L'oferta del cap de setmana es completa amb diverses activitats a l'entorn del Monestir com espectacles infantils, una ballada de sardanes i un recital poètic, i amb un taller d'escriptura medieval i una visita guiada de l'exposició Biennal d'Art Contemporani Català. Aquest diumenge, Ràdio Sant Cugat oferirà una programació especial per retransmetre en directe tots aquests actes des de la plaça d'Octavià.

Els actes de la diada de Sant Jordi començaran aquest dissabte a la tarda amb un recital poètic al carrer de la Creu. Hi intervindran diversos escriptors santcugatencs i l'acte finalitzarà amb un recital de cançó catalana a càrrec de Neus Rodés.

Diumenge al matí, tindrà lloc un taller d'escriptura medieval gratuït al Museu de Sant Cugat. Al migdia, es farà a la Sala Capitular una visita guiada a l'exposició Biennal Mostra d'art contemporani.

A la mateixa hora, la plaça Augusta acollirà un espectacle de contes populars i rondalles a càrrec de Lluís Ganduixé. A les sis i les set de la tarda de diumenge, la plaça Augusta serà l'escenari de dos espectacles infantils a càrrec de Vador Boix.

Finalment, a les vuit del vespre tindrà lloc una ballada de sardanes a la plaça Augusta. La cobla Principal del Llobregat serà l'encarregada d'interpretar les composicions.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, remarca el desig d'arribar a tota la població amb la programació d'actes.

Àngels Solé

Amb aquests actes, pretenem arribar a totes les franges d'edat.


Tant dissabte com diumenge, la plaça d'Octavià acollirà paradetes de venda de llibres. Les parades s'instal·laran amb carpes per evitar que una hipotètica pluja danyi els llibres.

Ràdio Sant Cugat emetrà tot el cap de setmana un programa especial per retransmetre les activitats de la diada de Sant Jordi i els actes d'inauguració de les noves instal·lacions de l'emissora municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.