La Biennal d'Art Contemporani es pot visitar fins al 2 de juliol al Museu de Sant Cugat


  • Comparteix:

La mostra recull les obres d'11 artistes catalans o afincats a Catalunya

La mostra recull les obres d'11 artistes catalans o afincats a Catalunya

La XV Biennal d'Art Contemporani Català es pot visitar fins al 2 de juliol al Museu de Sant Cugat. L'exposició, que recorrerà un a desena de ciutats de Catalunya i Andorra, inclou obres d'una onzena d'artistes joves. En la inauguració de la mostra, el director de la Biennal, Josep Canals, ha remarcat el compromís de la iniciativa amb l'art contemporani català.

Obres d'una onzena de joves artistes nascuts o residents a Catalunya conformen la quinzena edició de la Biennal d'Art Contemporani Català. La pintura, la fotografia i les composicions audiovisuals són les tècniques utilitzades pels artistes.

En la inauguració, el galerista i director de la Biennal, Josep Canals, ha destacat el caràcter local i nacional de la iniciativa cultural.

Josep Canals

Aquesta iniciativa és un acte local i de país compromès amb Sant Cugat i Catalunya.


La mostra recorrerà Cambrils, Encamp (Andorra), Rubí, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Mollet, Sant Joan de les Abadesses i Vic. La darrera parada tindrà lloc al Palau Moja de Barcelona, del 9 de gener al 2 de març del 2008.

L'alcalde Lluís Recoder ha remarcat l'aportació de la mostra a l'art de Sant Cugat i de Catalunya.

Lluís Recoder

La Biennal és una aportació de Sant Cugat a la cultura de la ciutat, de Catalunya i d'Andorra.


La mostra està organitzada per la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament de Sant Cugat. L'exposició compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona. La fundació de Caja de Ahorros del Mediterráneo patrocina la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.