Una setantena de persones assisteix a l'acte institucional de Sant Jordi a Valldoreix


  • Comparteix:

L'acte dóna el tret de sortida a les activitats del cap de setmana

L'acte dóna el tret de sortida a les activitats del cap de setmana

L'EMD de Valldoreix ha celebrat aquest dissabte la Diada de Sant Jordi amb un acte institucional inèdit fins ara al qual han assistit una setantena de persones. L'esdeveniment ha servit per presentar el llibre 'Premi literari Valldoreix 1980-2004', un recull de les 25 obres guanyadores d'aquest premi, així com per donar a conèixer les utilitats de la nova pàgina web de l'Entitat.

Més d'una seixantena de valldoreixencs han assistit aquest dissabte matí a l'acte institucional de celebració de la Diada de Sant Jordi que des d'aquest any es fa a la seu de l'EMD de Valldoreix. Amb vocació de continuïtat, l'acte ha servit per presentar la nova pàgina web de l'entitat, que a partir d'ara tindrà la direcció 'www.valldoreix.cat". Els objectius d'aquest nou portal són acostar la informació i els tràmits de l'administració als ciutadans i facilitar la participació a través de diversos fòrums de debat.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat esperançada per la resposta que pot arribar a tenir el web per part dels ciutadans, sobretot tenint en compte que molts valldoreixencs ja han fet suggeriments i peticions.

Montserrat Turu

S'haurà de veure quina és la resposta. Tot i així ja hem tingut moltes respostes en aquest temps de proves. Ens han fet suggeriments que hem recollit al web. Molta gent d'aquí treballa amb Internet


L'acte institucional de la Diada de Sant Jordi d'enguany també ha servit per presentar el llibre 'Premi literari Valldoreix 1980-2004', un recull de tots els escrits vencedors del concurs que porta el nom del llibre. Montserrat Turu ha expressat, d'aquesta manera, la il·lusió que tenien tant els valldoreixencs com els membres de govern de l'EMD de tenir aquesta compilació dels 25 textos vencedors.

Montserrat Turu

Aquest recull ens fa molta il·lusió, tant a nosaltres com a la gent. Aquest premi ens l'estimem molt. Fa 25 anys que va començar, i havíem de fer alguna cosa i què millor que publicar els premis d'aquest període.


Al finalitzar l'acte la presidenta de l'EMD ha obsequiat els assistents amb un exemplar del llibre i una rosa. Posteriorment, tothom ha pogut gaudir d'un complet aperitiu.

L'acte institucional, que ha tingut lloc a la seu de l'EMD, ha donat el tret de sortida a totes les activitats previstes a Valldoreix per celebrar la Diada de Sant Jordi, que han inclòs, per primera vegada, una fira d'entitats socials i culturals, així com parades de llibres i roses a la Plaça del Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.