Marta Angelat protagonitzarà la preestrena de 'Carnaval', de Jordi Galceran, al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Marta Angelat protagonitzarà la preestrena al Teatre-Auditori de 'Carnaval', un text de Jordi Galceran i dirigit per Sergi Belbel, que arribarà a la nostra ciutat el proper 1 de juny. El muntatge, produït pel Teatre Romea, és un 'thriller' policíac sobre la investigació d'un segrest.

La santcugatenca Marta Angelat, en substitució d'Àngels Gonyalons, encapçala un repartiment que es completa amb Quimet Pla, Mar Ulldemolins, Roser Casamajor i Sílvia Bel. El text, del dramaturg Jordi Galceran i dirigit per Sergi Belbel, explica la investigació d'un segrest el dia de Carnestoltes.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora, Belbel ha destacat la singularitat del muntatge, que tradueix al llenguatge teatral un 'thriller' de gènere policíac.

Sergi Belbel

És una proposta molt interessant. És de gènere policíac, que difícilment es veu al teatre. Galceran ha fet un treball magnífic. És un espectacle vibrant i intens.


L'escenografia de l'obra 'Carnaval', produïda pel Teatre Romea, s'està construint actualment al Taller d'Escenografia de Sant Cugat, situat al Teatre-Auditori.

El director del muntatge, Sergi Belbel, ha estat precisament el convidat d'aquest dimarts a la xerrada del cicle 'Parlem de teatre', celebrada al Cafè-Auditori. Belbel ha parlat de la situació de teatre a Catalunya i ha negat que hi hagi crisi.

Sergi Belbel

El teatre és una de les manifestacions culturals més creatives a Catalunya. El teatre català es reconeix com a marca. Hi ha molta creativitat a les companyies, tenim actors, directors i autors.


Sergi Belbel és el director artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) des del passat mes de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.