Actors santcugatencs protagonitzen diverses obres del Teatre Nacional


  • Comparteix:

El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat la nova programació de la temporada 2002-2003. Actors santcugatencs com Jordi Bosch o Laura Conejo actuaran en algunes de les representacions previstes, com és el cas de l'obra 'Dissabte, diumenge i dilluns', o 'El Cafè de la Marina'.

L'actor Jordi Bosch donarà vida a un dels personatges de l'obra 'Dissabte, diumenge i dilluns' d'Eduardo de Filippo, sota la direcció de Sergi Belbel. L'obra tracta de les crisis i reconciliacions d'una parella aparentment feliç. D'altra banda, Laura Conejero apareixerà al 'Cafè de la Marina', de Josep Maria Segarra, dirigida per Rafel Duran. 'El Cafè de la Marina' és una peça molt coneguda de la literatura catalana que tracta sobre la il·lusió de viure l'amor amb llibertat.
A més d'aquestes obres, entre les propostes del Teatre Nacional de Catalunya es troba també l'adaptació del clàssic 'Les Troianes' d'Eurípides o l'estrena mundial de l'obra '11 de setembre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.