Moga i Garriga repassen les seves trajectòries al duet de poesia


  • Comparteix:

Eduardo Moga i Francesc Garriga han contrastat la seva obra literària en una nova sessió dels Duets de Poesia. Els poetes han compartit les seves composicions amb el públic assistent. Rodolfo Häsler i Susanna Rafart formaran el proper duet de poesia el dimecres 24 de maig.

Moga i Garriga han repassat composicions de la seva trajectòria amb el públic del Cafè-Auditori. Els dos poetes han explicat el contingut de les seves poesies i han compartit la seva experiència amb els assistents. El president de l'Aula de Poesia de Barcelona, Jordi Virallonga, ha estat l'encarregat de moderar l'acte.

Eduardo Moga ha fet un balanç positiu d'aquest tipus d'actes. El poeta destaca que és una iniciativa que es diferencia dels clàssics recitals.

Eduardo Moga

Tot el que es faci per promoure la poesia és positiu, però aquest acte té l'avantatge de contactar amb el públic.


El cubà Rodolfo Häsler i Susanna Rafart formaran el proper duet de poesia en una sessió que tindrà lloc al Cafè-Auditori el dimecres 27 de maig.

Els Duets de Poesia són iniciativa de l'Ajuntament, l'Aula Poesia de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Sprint Idiomes i la col·laboració del restaurant Mona Lisa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.