Juan Tamariz porta avui la màgia de les cartes al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les entrades per l'espectacle ja estan exhaurides

Les entrades per l'espectacle ja estan exhaurides

El mag Juan Tamariz serà aquesta nit el protagonista al Teatre-Auditori amb el seu espectacle 'Magia'. El popular il·lusionista, que arriba amb totes les entrades exhaurides, intenterà sorprendre el públic santcugatenc amb el seu domini de la cartomàgia, barrejada amb tocs d'humor. A més, el Teatre-Auditori també acollirà aquest diumenge una actuació sota el nom 'Grim Grim o la Blancallops i els set porquets', organitzada per la Xarxa i l'Ajuntament.

'Màgia' és el nom de l'actuació que oferirà a partir de les deu d'aquesta nit el reconegut mag Juan Tamariz al Teatre-Auditori. Durant les dues hores que durarà l'espectacle, l'il·lusionista combinarà l'humor i la participació del públic i intentarà sorprendre el públic assistent amb la seva espontaneïtat.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que les entrades per aquest espectacle estan exhaurides, ja que es tracta d'un tipus de muntatge que agrada tothom.

Àngels Solé

Totes les entrades estan exhaurides ja que la màgia agraden a tothom.


Tamariz mostrarà als santcugatencs i santcugatenques el seu domini de la 'cartomàgia', una especialitat amb la que ha obtingut molts reconeixements al llarg de la seva trajectòria.

Àngels Solé també ha explicat que la nova direcció del Centre Cultural ha estat l'encarregada de promocionar els espectacles de màgia dins la programació del Teatre-Auditori, ja que Sant Cugat és una ciutat molt familiar.

Àngels Solé

La nova direcció ha estat qui ha donat la sortida als espectacles de màgia al Teatre-Auditori. I a Sant Cugat han tingut una molt bona acollida.


El Teatre-Auditori també serà l'escenari, diumenge, d'una l'actuació organitzada conjuntament per la Xarxa i l'Ajuntament. L'espectacle 'Grim Grim o la Blancallops i els set porquets', dirigit per Toni Albà i protagonitzat per Pere Casanovas i Pere Romagosa, va dirigit al públic familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.