Un mural per la solidaritat


  • Comparteix:

Una quarantena de joves han elaborat aquest dissabte al matí un mural solidari al Centre Cívic de La Floresta, en el marc de les activitats previstes per la Setmana de la Solidaritat. Sota el lema 'Les diferències entre el nord i el sud', els joves han realitzat, mitjançant grafits i pintures, diversos dibuixos de denúncia de les desigualtats socials existents.

La paret lateral de la pista esportiva de Can Llobet de La Floresta ha estat el lloc triat pels educadors joves dels districtes, organitzadors de l'acte, per realitzar un mural solidari mitjançant la tècnica del grafit. Els participants han posat tota la seva imaginació i el seu art per elaborar dibuixos que s'emmarquessin en el lema triat pels organitzadors; 'Les diferències entre el nord i el sud'.

Una membre del grup d'educadors, Mariona Sebastián, explica com s'ha dut a terme aquesta iniciativa.

Mariona Sebastián

Emmarcat en la Setmana Solidària hem promocionat una activitat juvenil relacionada amb els graffitis, que interessa als joves. Vam proposar el tema i ho hem estat treballant tota la setmana.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha assistit a l'acte, ha volgut destacar l'elevada assistència de públic i el fet que els tres espais joves de Sant Cugat hagin col·laborat en una activitat de denúncia de les desigualtats entre el sud i el nord.

Toni Ramon

Estem sorpresos doblement; D'una banda per la bona assistència de públic (cal dir que és un treball dels tres espais de joves i del Centre de Sant Cugat) i, d'altra banda, pel motiu de la denúncia, que no és més que les desigualtats existents al món.


L'Ajuntament de Sant Cugat ha facilitat als organitzadors de l'acte tot el material necessari per realitzar el mural solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.