L'artista santcugatenc Gómez Gámez exposa a la galeria 'AB' de Granollers


  • Comparteix:

Les obres més recents del pintor santcugatenc Gómez Gámez es poden visitar fins el proper 10 de juny a Granollers. Es tracta d'una exposició amb una vintena d'obres de caràcter intimista, de pocs contrastos i amb uns treballs molt acurats. L'artista ha avançat que el proper mes de novembre es podran veure algunes de les seves obres exposades a la nostra ciutat.

Des del passat 11d'abril i fins el 10 de juny, totes aquelles persones que s'acostin a la sala 'AB' de Granollers poden gaudir dels treballs més recents de l'artista santcugatenc Gómez Gámez.

El creador ha explicat que es tracta d'unes peces que intenten transmetre el pas del temps, amb detalls com plantes crescudes a llocs inesperats o fins i tot l'òxid de les portes metàl·liques. Escoltem Gómez Gámez.

Gómez Gámez

Són 20 peces de dos tamanys diferents. La temàtica que es pot veure són plantes que neixen en llocs inesperats.


El santcugatenc ha afegit que treballa amb tècniques com la pintura a l'oli o tremp, usades d'una forma poc tradicional i barrejant-les en funció de la peça que treballi.

Gómez Gámez ha avançat que el proper mes de novembre, la Canals Galeria d'Art de la nostra ciutat acollirà una exposició molt similar a la que es pot veure actualment a la capital del Vallès Oriental.

Gómez Gámez

Serà un exposició molt similar aquesta que estic fent ara. El nom serà 'Duetos'.


Gómez Gámez ja ha exposat en diverses ocasions a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.