Exhaurides les entrades per a l'òpera 'La flauta màgica', que arribarà al Teatre-Auditori el 19 de maig


  • Comparteix:

Ja estan exhaurides les entrades per a l'òpera de Mozart 'La flauta màgica', que es podrà veure al Teatre-Auditori el proper 19 de maig. El Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Daniel Martínez, són els encarregats de pujar a escena una de les composicions més populars i assequibles de Mozart.

Estrenada al Teatre de l'Scala de Milà l'any 1831, 'La flauta màgica' beu de la música de ressò popular i d'elements afins al gust alemany, allunyant-se de les normes més rígides de l'òpera italiana. Segons el crític Roger Alier, que ha ofert una xerrada sobre aquesta obra dins del cicle 'Parlem de...' al Cafè Auditori, 'La flauta màgica' és una de les composicions més populars i atractives de Mozart.

Roger Alier

És una òpera popular, no de cort. Estava adreçada a la classe mitja-baixa de Viena. Té una música molt atractiva i poc encarcarada.


La representació, que tindrà lloc el divendres 19 de maig a partir de les 9 del vespre, té una durada de tres hores i mitja. La part parlada és en alemany, amb subtítols en català. Les entrades, a un preu de 45 euros, ja estan exhaurides.

La programació de 'La flauta màgica' al Teatre-Auditori forma part dels actes de commemoració del 250è aniversari del naixement de Mozart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.