El Centre Castellano Manchego enceta les seves quinzenes jornades


  • Comparteix:

Nombrosos participants a l'inici de festa del Centro Manchego

Nombrosos participants a l'inici de festa del Centro Manchego

Més de 80 persones van participar ahir al tradicional dinar manxeg, organitzat durant les quinzenes jornades del Centro Catellano Manchego de Sant Cugat. Fins el 15 de setembre, diferents activitats donaran a conèixer la cultura d'aquesta comunitat a la resta de ciutadans.

Segons el president del Centro Castellano Manchego, Juan Carrasco, aquest intercanvi cultural que es promou des d'aquest centre és la millor mostra d'agermanament amb la cultura catalana.

Juan Carrasco

Hem de donar a conèixer la nostra cultura, tal com difonem a la Manxa tota la realitat cultural catalana.

Les quinzenes jornades es van inaugurar ahir amb un acte on es va nomenar la regidora Àngels Ponsa com a manxega de l'any. La regidora es va encarregar de llegir el Pregó de les festes i va declarar que es sentia molt agraïda per haver estat escollida. Les celebracions s'allargaran durant tota la setmana, coincidint amb la festa d'aquesta comunitat autònoma, amb conferències i dinars populars amb el conegut plat de Migues Manxegues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.