La companyia 'T de Teatre' porta al Teatre-Auditori els millors moments dels seus 15 anys


  • Comparteix:

El muntatge '15' es pot veure divendres i dissabte a les 22 hores

El muntatge '15' es pot veure divendres i dissabte a les 22 hores

La companyia T de Teatre recull a l'espectacle '15' els millors moments de la seva trajectòria damunt dels escenaris. El muntatge arriba aquest divendres i dissabte al Teatre-Auditori. Les últimes entrades estan a la venda, a un preu de 21 euros o a la meitat de preu una hora abans de la funció.

L'obra '15' és un homenatge als quinze anys de trajectòria teatral de les 'T de Teatre' i als espectadors que les han seguit durant tot aquest temps. Les cinc components del grup interpretaran fragments de les produccions que han fet fins ara, com 'Petits contes misògins', 'Criatures', 'Homes' i 'Això no és vida'.

Una de les actrius de la companyia, Mamen Duch, ha explicat que han reduït l'espectacle de dues hores i mitja a només una hora i mitja perquè volien mantenir la frescor del conjunt. Duch ha afegit que han triat els esquetxos més populars entre el seu públic.

Mamen Duch

Hem triat el que més ens agrada, el que ens explicava com a companyia, el que més funcionava amb el públic i on sortim totes cinc.


L'espectacle '15' conté les característiques principals de les produccions de la companyia, com són l'escenografia minimalista, el ritme i el sentit de l'humor. L'actriu Àgata Roca afirma que intenten escollir temes interessants amb els quals la gent s'hi pugui identificar.

Àgata Roca

Escollim sempre temes que interessen i diem coses que en la vida quotidiana no diriem i que a la gent li serveix de teràpia perquè se'n riu d'un mateix i surt molt content.


Les últimes entrades per aquest espectacle -que es podrà veure aquest divendres i dissabte- estan a la venda, a un preu de 21 euros. Recordem que una hora abans de la funció, les entrades es poden adquirir en taquilla a meitat de preu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.