Pou d'Art inaugura 'Peus', l'última exposició d'Isabel Garcia-Munté


  • Comparteix:

Els peus com a mitjà d'expressar pensament i sentiments. Aquesta és la idea que la pintora Isabel Garcia-Munté proposa a l'exposició 'Peus', que aquest dissabte s'ha inaugurat a la galeria Pou d'Art. Un curiós conjunt d'acrílics, collages i ceres que es podran visitar fins el proper 19 de març.

Peus de dona, peus d'home, peus de nen, peus de nadó... Aquesta és la segona exposició que la pintora Isabel Garcia-Munté dedica a aquesta part del cos humà.

L'artista explica com va sorgir la idea.

Isabel Garcia-Munté

Em vaig quedar enamorada d'un peu que vaig veure a Florència, a la cripta dels Medici, que era de Miquel Àngel. Des de llavors el tema m'ha obsessionat molt.


Usant diferents tècniques pictòriques, Garcia-Munté expressa conceptes i sentiments mostrant els peus des de totes les perspectives possibles. Una visió que sorprèn una mica perquè, com explica la pintora, la nostra cultura sempre ha amagat aquesta part del cos.

Isabel Garcia-Munté

Els hindús diuen que els peus són el reflex de l'ànima. Nosaltres els tenim amagats, però en altres cultures els peus estan vivint, i caminen i trepitgen i senten.


El proper projecte de Garcia-Munté se centrarà en el contrast social i estètic que comporta la immigració al nostre país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Allò que em passa és que som un enamorat des peus femenins, m\'exciten, en concret quan són es final d\'unes cames nues però amb un cos vestit, i això, és clar, representa una desviació sexual encara que no ho és més que ser homosexual. Perquè peus en tenen tant dones com hòmens i es d\'aqueixos em desagraden en especial. I si mos fixam, en totes o en moltes cultures es peus de ses dones són objecte d\'una atenció que no ho són es d\'ells. Potser hi tenga alguna relació es fet que sa feminitat representa sa terra per oposició a sa masculinitat que representa es sol; i, clar, es peus és sa part des cos que està en contacte amb sa terra i tota s\'atenció que mereixen es peus de ses dones és en certa manera una atenció cap a sa terra i, en conseqüència, cap a llur pròpia condició femenina. No sé si m\'exprés bé. I he descobert per internet (ja ho intuïa) que es meu cas, es des fetitxisme des peus femenins (supòs que també, especialment entre ses dones, n\'hi pot haver des masculins) està molt estès

Joan. Enviat el 22/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.