'La puerta de los sueños' treu a la venta aquest dilluns 'Algo entre nosotros'


  • Comparteix:

El conjunt santcugatenc 'La puerta de los sueños' treu a la venta aquest dilluns el seu tercer disc. La sortida al mercat del compacte 'Algo entre Nosotros' coincideix amb la posada en marxa d'una nova web oficial amb més informació, fotografies i vídeos del grup.

Després de l'èxit de 'Como un indio en la tierra' i 'El meu món' el grup santcugatenc 'La puerta de los sueños' posa en marxa el seu tercer treball 'Algo entre Nosotros'. Aquest nou projecte engega amb la voluntat de mantenir l'atenció dels oients amb una composició i producció molt acurades.

Títols com 'La bailarina', 'Aprender a quererme' i un duet de Virgínia Martínez amb Joaquín Padilla d'Iguana Tango, 'Sígueme' podran trobar-se en aquest nou cd a partir d'aquest dilluns 15 de maig. No hi falta el single que dóna nom al disc, 'Algo entre nosotros', una cançó d'amor que segons Martínez és també una metàfora del que és el grup.

Virgínia Martínez

Torna a ser una cançó d'amor, sobre un amor a primera vista. També pot ser una metàfora del nostre grup.


Cal recordar que el grup santcugatenc, format per Virgínia Martínez i pels germans Oriol i Jaume Saltor, ja va presentar part d'aquest nou treball en un concert a la plaça de l'Om organitzat amb motiu de la inauguració de la nova seu de Ràdio Sant Cugat.

D'altra banda, i coincidint amb el llançament del disc, la formació estrenarà també nova pàgina web amb nous continguts i introduirà una pista interactiva al compacte per poder gaudir dels detalls de la gravació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.