Uns 400 alumnes participen al concert de fi de curs de l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'escola es prepara per afrontar el repte de convertir-se definitivament en conservatori de grau mitjà

L'escola es prepara per afrontar el repte de convertir-se definitivament en conservatori de grau mitjà

Uns 400 nens i nenes han participat aquest dimecres al concert de fi de curs de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, que s'ha celebrat al Teatre-Auditori. Els alumnes han interpretat un repertori variat, amb música de cambra, cant coral i una sardana conjunta, sota el fil conductor d'un viatge en tren.

'El tren màgic. Un viatge musical'. Sota aquest títol, uns 400 alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels han mostrat als seus familiars i amics els seus progressos durant el curs 2005-2006, que ara s'acaba. Cançons infantils, música de cambra, cant coral i la interpretació conjunta de la sardana 'Sant Cugat del Vallès', del mestre Cohí Grau, han omplert el repertori.

El director de l'escola de música, Joan Josep Gutiérrez, ha fet una valoració molt positiva del curs acadèmic, que ha estat marcat per la intensa activitat musical.

Joan Josep Gutiérrez

Des del punt de vista acadèmic ha anat molt bé. Hem fet molta activitat: dos intercanvis, concerts a altres escoles, audicions, la setmana cultural...


Gutiérrez s'ha mostrat optimista sobre el futur del centre, que es prepara per convertir-se en conservatori de grau mitjà amb el projecte d'ampliació de l'actual edifici.

Joan Josep Gutiérrez

Ara està a punt de fer-se l'ampliació per esdevenir conservatori i també per tenir més espai, perquè ara estem força apretats. Això ens dóna optimisme per seguir treballant.


Unes 500 persones -entre pares, mares, germans i amics dels alumnes- han assistit al concert d'aquest dimecres al Teatre-Auditori. Un important èxit de convocatòria tenint en compte que l'audició acabava pocs minuts abans de l'inici de la final de la Lliga de Campions entre el Barça i l'Arsenal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.