El programa pilot 'Ta 18!' del Teatre-Auditori ha convidat ja a 64 joves que enguany han fet 18 anys


  • Comparteix:

La proposta convida gratuïtament als joves que enguany arriben a la majoria d'edat a un total de 10 espectacles

La proposta convida gratuïtament als joves que enguany arriben a la majoria d'edat a un total de 10 espectacles

64 joves santcugatencs s'han beneficiat, en el que portem d'any, del programa pilot Ta 18!, una iniciativa del Teatre-Auditori per acostar aquest equipament als més joves de la ciutat. L'objectiu d'aquesta proposta és convidar a tots els joves que facin 18 anys a assistir, de forma gratuïta, a diferents espectacles, i donar-los a conèixer així aquest equipament cultural.

Aquest any, per primera vegada, el Teatre-Auditori ha posat en marxa aquest programa pilot pensat per atreure el públic més jove. Amb aquesta finalitat, la campanya 'Ta 18!' consisteix en convidar, per mitjà d'una carta, a tots els nois i noies de la ciutat que enguany arriben a la majoria d'edat perquè assisteixin gratuïtament a un total de 10 espectacles.

Inicialment, i a l'espera d'una nova tramesa, s'han enviat 761 cartes. Fins el moment, han estat 64 els nois i noies que s'han acollit a la proposta i el Teatre-Auditori ha lliurat quasi 400 entrades dins el marc d'aquesta campanya que ha estat molt ben acollida pels joves implicats.

joves santcugatencs

Realment no m'ho esperava gens i m'ha fet molta il·lusió / m'ha semblat una bona idea per introduir al jovent en tot el tema cultural


Entre els diferents espectacles programats, els que han atret més l'atenció d'aquests joves han estat sobretot el musical 'Paradís', els muntatges teatrals 'La cabra', '15' de T de Teatre i 'Matar al presidente', la dansa de la Compañía Nacional de Danza i de Color o la màgia de Juan Tamariz.

Ara, i de cara al setembre, el Teatre-Auditori farà una nova tramesa de cartes i tots els joves podran escollir encara 4 espectacles més de la programació del darrer trimestre. I és que l'objectiu és que poc a poc l'interès dels nois i noies santcugatencs pel teatre vagi a més. Així ho ha assegurat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que s'ha mostrat satisfeta d'aquesta primera resposta, sobretot perquè es tracta d'un públic difícil per un teatre.

Àngels Solé

La nostra esperança és que això vagi més enllà i que aquesta xifra s'incrementi. Perquè a vegades el que costa no és tant que vinguin en funció del preu, que ajuda, com que tinguin l'interès i tinguin un referent d'oci en el teatre


En el mateix sentit s'ha expressat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, per a qui aquesta iniciativa ha servit perquè uns quants nois i noies hagin descobert i s'hagin fet més seu aquest equipament.

Pep Tugues

Hem aconseguit que alguns nois de 18 anys vinguin d'una forma oberta al Teatre-Auditori. Alguns l'han descobert i altres s'han afegit i han vist que també hi ha una programació per a ells


Cal remarcar també que, en el cas dels acompanyants, aquests poden gaudir, si són menors de 19 anys, d'un 20% de descompte en el preu de les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.