El cantant santcugatenc Víctor rep avui el premi Enderrock a la millor cançó pop-rock


Temes relacionats

El cantant santcugatenc Víctor Estévez prepara un grup de versions musicals ( 3/oct/07)


  • Comparteix:

El cantant santcugatenc Víctor Estévez rep aquest dimarts el premi Enderrock per votació popular en la categoria de millor cançó pop-rock per 'Mai més', tema inclòs en el seu darrer llarga durada 'Busca't'. Els premis de la revista musical s'entregaran a la Sala Bikini, on l'artista oferirà una actuació en directe.

Víctor va ser el tercer classificat de l'edició 2005 del concurs 'Operación Triunfo', fet que li va permetre editar el seu primer disc 'Rock & Swing'. El cantant ha compaginat la seva carrera musical amb col·laboracions a ràdio i la televisió, on va debutar com a actor a la sèrie 'Ventdelplà'.

L'any passat, l'artista va editar 'Busca't', àlbum finalista als premis Enderrock en les categories de millor disc, millor directe i millor grup, a més de guanyar el de millor cançó pop-rock per votació popular amb el tema 'Mai més'.

Al marge de la seva carrera en solitari, Estévez ha creat la banda Víctor Electrik Band, amb la qual fa versions de temes rock dels anys 80 i 90. La formació compta entre les seves files amb Ivan Nalvaiz, baix del també grup santcugatenc Shitting Milks.

El mateix Víctor explicava en què consisteix Víctor Electrik Band, al magazín 'Sant Cugat a fons', l'octubre passat.

Víctor Estévez

Estic muntant una banda de versions. Fem versions d'U2, de Robbie Williams, de Red Hot Chili Peppers...


D'altra banda, Víctor s'acaba d'estrenar com a actor de teatre a 'El círculo de tiza caucasiano', que es representa al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.