Una conferència i un concert de la soprano Ana Häsler clausuraran el curs de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

Una conferència sobre 'La veu humana i la seva musicalitat', a càrrec del director d'orquestra Joan Vives, i un recital líric encapçalat per la soprano santcugatenca Ana Häsler clausuraran el curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran el 6 de juny al Teatre-Auditori. Com cada any, des de l'Aula intentaran combinar elements artístics amb els estrictament acadèmics en l'acte de cloenda. La festa de final de curs estarà oberta a tota la ciutadania.

La veu humana serà la protagonista de la clausura del curs de l'Aula d'Extensió Universitària. Per això, des de l'organització han programat una conferència sobre 'La veu humana i la seva musicalitat', a càrrec del director d'orquestra Joan Vives. Un recital líric servirà, després, per comprovar a la pràctica les diferències i modalitats de les veus humanes. Així ho explica el director de l'Aula d'Extensió Universitària, Antoni Monerris.

Antoni Monerris

La veu humana és excepcional i escoltar les diferents característiques d'aquesta veu és un bon motiu de clausura de curs


El recital líric estarà encapçalat per la jove soprano santcugatenca Ana Häsler. La cantant compartirà escenari amb altres joves intèrprets que també tenen gran projecció en el món de la lírica, com la mezzosoprano Susana Santiago i el baríton Xavier Mendoza. El conegut pianista Àlvarez Parejo acompanyarà els cantants en les seves interpretacions, entre les que destaquen fragments de Bellini, Mozart, Händel o un duet de l'òpera 'Macbeth' de Verdi.

Antoni Monerris subratlla que aquest espectacle 'de gran qualitat' està obert a tota la ciutadania.

Antoni Monerris

Aquesta cloenda té dues coses excepcionals: està cuidada art´siticament i està oberta a la ciutat de Sant Cugat


L'acte de clausura del tindrà lloc el proper dimarts, 6 de juny, a les deu del vespre al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.