La festa major de Valldoreix comença demà amb els grups Brams i Pomada com a grans atraccions


  • Comparteix:

El tradicional pregó donarà demà a la nit el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix que presenta, com a principals atractius, les actuacions dels grups de música catalans Brams i Pomada i la segona edició de la Festa Major infantil. Amb un pressupost de 48.000 euros, el programa s'ha confeccionat estretament amb les entitat amb l'objectiu que tothom trobi un acte a la seva mida.

El grup de folk Pomada i el grup Berguedà d'ska i punk-rock Brams posaran el toc musical a la Festa Major de Valldoreix que divendres dóna el tret de sortida amb el pregó. Enguany, l'organització ha volgut mantenir el nom del pregoner en secret i no es desvetllarà fins l'últim moment.

Dilluns se celebrarà la Festa Major infantil on els més petits tindran activitats continuades des de les 8 del matí fins les 6 de la tarda. La plaça del casal de Cultura s'omplirà de jocs que giraran entorn de l'ecologisme, emmarcats en la campanya de civisme.

El pressupost no s'ha incrementat respecte d'anys anteriors i el programa s'ha confegit colze a colze amb les entitats perquè tot valldoreixenc trobi un acte al seu gust, segons ha dit la vocal de Cultura, Mercè Calafell:

Mercè Calafell

El programa està pensat perquè siguin les entitats les que omplin els esapis que es fan


Una altra de les novetats és la celebració de la mostra de Firart dissabte a les 10 del matí. L'estrena de l'obra 'La Clau' de Noel Clarasó, a càrrec del grup de teatre Espiral, i la Festa Jove amb Skamarlans i Doctor Calypso completen el programa d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.