Terra Dolça presenta un recital de poesia sobre Palestina


  • Comparteix:

Els intèrprets Ada Cusidó i Ali El Aziz han ofert aquest dissabte un recital de poemes de l'escriptor palestí, Mahmud Darwish, a l'espai Terra Dolça. La lectura ha anat acompanyada de fotografies de George Azar i música de Makis Ablianiitits i Omar Faruk.

La Xarxa d'Enllaç amb Palestina, Sodepau i la Comunitat Palestina de Catalunya han presentat aquest dissabte a Terra Dolça un recital de poesia palestina de l'escriptor, Mahmud Darwish. Amb aquest recital, la Xarxa s'afegeix a una iniciativa internacional que diverses ciutats del món estan fent per tal de fer arribar a la gent pel·lícules, poemes, exposicions i conferències sobre aquest país.

Ada Cusidó i Ali El Aziz han estat els encarregats de presentar el recital de poesia a més d'acompanyar-lo de música de Makis Ablianiitis i Omar Faruk i d'un reportatge fotogràfic a càrrec de George Azar.

Una de les intèrprets, Ada Cusidó, explica com a través d'aquests poemes volen donar a conèixer no només el conflicte a Palestina sinó també els seus habitants.

Ada Cusidó

No només el conflicte sinó també la seva gent i el dia a dia. És una manera de donar a conèixer el país i fer que la gent s'interessi per conèixer més coses de Palestina.


La Xarxa d'Enllaç té previst organitzar una obra de teatre per donar a conèixer la situació de Palestina, però encara estant buscant recursos per portar-la a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.