'Matar al presidente' de Paco Morán i Joan Pera arriba aquesta nit al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ja ha exhaurit les localitats per l'espectacle 'Matar al presidente' a càrrec del famós duet còmic format per Paco Morán i Joan Pera i que arriba aquest dijous a Sant Cugat. Es tracta d'una adaptació d'un text de Francis Veber que porta per títol 'Le Contrat' i que ja han vist més de 130.000 espectadors.

L'espectacle 'Matar al presidente' de Paco Morán i Joan Pera ja ha penjat el cartell d'exhaurides les entrades'. El Teatre-Auditori serà l'escenari d'aquesta adaptació del text 'Le Contrat' de Francis Veber que explica la història de Fermín García, un venedor de camises que es vol suïcidar després que l'abandoni la seva dona. Qui l'aturarà serà, curiosament, un assassí a sou que s'allotja en el mateix hotel.

'adaptació al castellà de 'Le Contrat' és a càrrec de José Luís Martín i ha estat portada al cinema amb 'L'emmerdeur'. En la seva versió teatral, el muntatge compta amb la famosa parella d'actors Paco Morán i Joan Pera dalt de l'escenari.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta per aquest nou èxit de públic i ha dit que demostra que el Teatre-Auditori programa per a públics ben diferents.

Àngels Solé

Estem contents. Ells venen regularment al teatre i una vegada més hem exhaurit les entrades. Programem per a diferents públics i s'ha demostrat que el públic de Paco Morán i Joan Pera és molt agraït.


'Matar al presidente' es podrà veure a partir de les 10 d'aquesta nit al Teatre-Auditori.

La setmana vinent, l'equipament municipal tancarà la programació regular amb la presentació a Sant Cugat de 'Mô', el nou disc de Joan Manuel Serrat, que arribarà el dijous 15 de juny, també amb les entrades exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.