Andança tanca el curs amb una festa amb 170 alumnes


  • Comparteix:

Prop de 170 alumnes han participat aquest dissabte a la festa de cloenda del curs d'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart Sant Cugat. L'alumnat ha interpretat els treballs de fi de curs a la plaça de l'Om davant de 300 espectadors, segons l'organització.

A la celebració, hi han participat tant els alumnes que aprenen a l'Esbart com els que ho fan a les 4 escoles on Andança imparteix el seu programa. Prop de 300 persones, segons l'organització, han assistit a l'acte.

La festa de fi de curs ha començat amb els balls dels grups d'entre 3 i 9 anys. Posteriorment, s'ha ofert un refrigeri a tothom, i a les deu de la nit, s'han reprès les actuacions. L'alumnat d'entre 10 i 18 anys ha ofert una mostra de diverses danses tradicionals i noves creacions a partir de les improvisacions dels ballarins. Els encarregats de posar el punt i final a la celebració han estat els alumnes dels cursos de 'break dance' i de dansa oriental.

La directora d'Andança, Sandra Casat, fa un balanç positiu de la festa.

Sandra Casat

Hem aconseguit aplegar alumnes de diversos centres en un mateix espai.


Andança començarà el curs 2006-2007 a l'octubre. L'escola reprendrà les classes en un espai encara per determinar, ja que les obres de l'Esbart obligaran a traslladar les activitats del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.