Pou d'art s'omple en la inauguració de la tercera mostra de treballs d'adults


  • Comparteix:

La galeria Pou d'Art ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la tercera mostra de treballs dels alumnes adults de pintura, que es podrà visitar fins el proper 19 de juny. Els alumnes han pogut presentar així els seus treballs als familiars i amics que s'hi han acostat.

Adolf i Katerina Alavedra han acompanyat els seus alumnes en la presentació dels treballs que han fet al llarg del curs. Un total de 46 aprenents han mostrat les seves pintures a familiars i amics, que han omplert les dues sales de la galeria. Tant la directora de la galeria, Maria Fabre, com Katerina, una de les professores, han volgut ressaltar l'activitat feta per a tots aquells que acudeixen a Pou d'Art per aprendre.

Maria Fabre i Katerina Aalavedra

Hi ha moltes hores de feina i evolució d'aquestes obres i s'ha de valorar l'esforç que han fet. És un orgull, sobretot com ha professora.


Tot i que cada any es feia una exposició dels treballs al taller, aquesta és la tercera vegada que es mostra la feina feta pels alumnes a les sales d'exposicions de Pou d'Art. Per a alguns d'ells ha estat la primera exposició col·lectiva en la que participen. És el cas de Montserrat Cabestany, que ha destacat la il·lusió que suposa per a ells aquesta mostra.

Montserrat Cabestany

He gaudit moltíssim i la satisfacció és molt gran i més si et diuen que ha quedat molt bé.


L'exposició es podrà visitar a la galeria del carrer Balmes fins el 19 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.