'Serrat en concert' arriba aquesta nit al Teatre-Auditori amb el cartell d'entrades exhaurides


  • Comparteix:

Joan Manuel Serrat actuarà aquesta nit al Teatre-Auditori per presentar el seu nou disc en català, titulat 'Mô'. El cantatutor arriba amb totes les entrades exhaurides des de fa mesos i serà l'encarregat de tancar la programació semestral d'aquest equipament cultural, que al mes de juliol comptarà amb una actuació especial de la companyia La Cubana.

18 anys després de no publicar cap disc en català, Joan Manuel Serrat ha publicat ara un nou treball que, sota el títol de 'Mô', permet sentir-lo cantar tant en la seva llengua materna, el castellà, com en la paterna, el català.

Enregistrat entre desembre del 2005 i març del 2006, 'Mô' és un àlbum variat que el mateix Serrat ha definit com a 'sonor i cacofònic', i que recull una col·lecció d'històries que volen passar per sobre de les diferències musicals, idiomàtiques i entre generacions.

Amb aquesta actuació, que ja fa mesos va penjar el cartell d'entrades exhaurides', el Teatre-Auditori tancarà la programació regular d'aquest semestre. Una programació que ha comptat amb els concerts de diversos cantautors en un intent d'aquests músics de retrobar-se amb el seu públic en un espai íntim i recollit. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Hi ha vegades que els músics i els cantautors necessiten retrobar-se amb espais més íntims. El Teatre-Auditori per un músic com el Serrat és relativament petit, però a vegades ho necessiten


El concert d'aquesta nit de Joan Manuel Serrat servirà per tancar la programació semestral del Teatre-Auditori. Al mes de juliol però els actors de la companyia La Cubana pujaran dalt l'escenari d'aquest equipament per oferir una actuació especial del seu darrer muntatge 'Mamá, quiero ser famoso'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.