La soprano Cecilia Lavilla substitueix Alicia Nafé en el concert d'aquesta nit del Festival de Música de Cambra


  • Comparteix:

La soprano Cecilia Lavilla i el pianista Juan Antonio Álvarez Parejo substituiran aquest vespre Alicia Nafé i Jean-Nicolas Diatkine en el concert del tercer Festival de Música de Cambra al Monestir. Lavilla, que és filla de la il·lustre cantant Teresa Berganza, oferirà un repertori de cançons franceses i espanyoles. Les persones que hagin adquirit l'entrada i no vulguin presenciar el concert alternatiu podran recuperar l'import.

La parella artística formada per la mezzosoprano Alicia Nafé i el pianista Jean-Nicolas Diatkine ha hagut de suspendre l'actuació prevista per malaltia de la cantant. En el seu lloc actuaran la soprano Cecilia Lavilla, filla de la il·lustre Teresa Berganza, acompanyada pel mestre Juan Antonio Álvarez Parejo al piano. Els organitzadors asseguren que el concert alternatiu és d'una alta qualitat. Tot i així, el públic que hagi adquirit les entrades i no vulgui presenciar l'actuació podrà recuperar l'import a l'Oficina de Turisme.

Aquest concert, que començarà a les 10 de la nit, és el segon del Festival de Música de Cambra al Claustre, una iniciativa que ja arriba a la tercera edició i que es va inaugurar divendres passat amb l'actuació del 'Claret Piano Quartet'. El programa inclou un total de sis concerts fins el 23 de juliol que pretenen mostrar una gran varietat instrumental i d'estils, fomentant la projecció exterior. Ho explica un dels directors artístics del festival, Lluís Claret.

Lluís Claret

Hem tingut en compte formacions molt importants en el món de la música de cambra, com el quartet de corda, també que hi hagués prou varietat fent corda sola, amb piano, cant i vent


El programa també inclou un concert de músiques del món a base de flautes, marimba i percussions, un concert del reconegut pianista Josep Maria Colom o una actuació del jove Quartet Quiroga. L'Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu i el jove violoncelista Stefano Cerrato seran els encarregats de tancar la tercera edició d'aquest cicle.

Una novetat d'aquesta tercera edició del Festival és el patrocini de l'empresa Grup XXI, que aporta 20.000 dels 90.000 euros que costa aquesta iniciativa. La mateixa empresa, a través del grup Verjus Catering, també s'encarregarà de muntar un servei de bar a la mitja part de cada concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.