La biblioteca Borja vol tenir més usuaris amb l'arribada del centre Esade


  • Comparteix:

La biblioteca del Centre Borja espera incrementar el nombre d'usuaris amb la construcció de l'espai universitari d'Esade. El centre i l'escola d'estudis econòmics negocien un conveni de col·laboració, perquè els estudiants puguin fer ús de l'espai.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el responsable de la biblioteca, Miquel Carbonell ha admès que l'espai està infrautilitzat. Per aquest motiu, Carbonell s'ha mostrat esperançat amb la possibilitat que l'arribada del centre d'estudis econòmics, que estarà a tocar del Centre Borja, serveixi per incrementar l'ús de la biblioteca.

Segons el responsable del centre, la biblioteca, amb prop de 380.000 volums monogràfics, seria un complement ideal per a la formació dels estudiants d'Esade.

Carbonell espera que la construcció del centre d'Esade augmenti el nombre d'usuaris.

Miquel Carbonell

Espero que el centre Esade serveixi perquè hi hagi més usuaris a la biblioteca.


D'altra banda, el Centre Borja ha finalitzat aquest mes les visites guiades a la biblioteca. El centre té previst organitzar més visites a l'espai durant el proper curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.