La VI edició de 'Dansa Sant Cugat' se celebrarà ente el 24 i el 28 de juliol amb l'objectiu de consolidar-se


  • Comparteix:

Un taller de ball afro-caribeny, un de fusió de dansa contemporània i hip i hop i la possibilitat d'utilitzar les sales de la nova seu del Club Muntanyenc són les principals novetats de la sisena edició de l'estatge 'Dansa Sant Cugat', que enguany se celebrarà entre el 24 i el 28 de juliol. L'objectiu d'aquest any és acabar de consolidar aquesta iniciativa, que organitzen l'Escola de Dansa Vàrium i l'Espai, amb el suport de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i la Diputació de Barcelona.

Un any més, Sant Cugat es convertirà per uns dies en un centre de dansa internacional on ballarins de tots els nivells i nacionalitats podran practicar disciplines tan diverses com la dansa clàssica, la contemporània, el flamenc, el hip-hop o la dansa oriental. Com ja és habitual, la iniciativa inclou des de classes de perfeccionament fins a nivell d'iniciació perquè totes les persones que ho vulguin puguin iniciar-se en el món de la dansa.

Entre les principals novetats d'enguany destaca un taller de ball afro-caribeny, la presència del portuguès Junior Almeida, considerat un dels pioners del hip-hop, o la possibilitat d'utilitzar les sales de la nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. D'altra banda, i després de l'èxit de l'any passat, es mantindran els dinars-espectacles tots els migdies al Cafè-Auditori i un parell d'espectacles de carrer oberts a tota la ciutadania que es faran a la plaça de l'Om.

Una de les organitzadores de l'estatge, Anna Sànchez, ha explicat que aquest any no hi ha grans novetats perquè la voluntat és consolidar allò que ja funciona.

Anna Sànchez

Volem seguir mantenint les matèries que teníem l'any passat perquè van funcionar bé. Com a novetats tenim un espai molt bo, que serà el del CMSC, i hem mantingut els espectacles i els espectacles del migdia


En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha destacat la bona acollida que des del primer moment ha tingut aquesta iniciativa. Solé ha explicat que la celebració d'aquest estatge s'emmarca dins l'aposta i el compromís de la nostra ciutat amb la dansa.

Àngels Solé

Sant Cugat té un compromís amb la dansa, tenim una programació al teatre, a les escoles, en espais oberts o a la Festa Major. La ciutat té un compromís que any rera any anem desenvolupant


De la seva banda, el coordinador de l’àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Esteve León, ha destacat el nivell de consolidació i satisfacció que està assolint aquesta iniciativa. León ha subratllat també el dinamisme i la projecció externa que suposa aquest estatge per a Sant Cugat.

Esteve León

Serveix per projectar Sant Cugat. No només posa en dansa molts serveis, posa en evidència necessitats i dinamitza, externament associa el nom de la ciutat a un projecte simpàtic, agradable i de qualitat


'Dansa Sant Cugat' se celebrarà entre els dies 24 i 28 de juliol. Igual que en altres edicions, els participants podran utilitzar alguns equipaments de la ciutat com la piscina municipal. Les persones s que vinguin de fora podran allotjar-se enguany al CAR o al Sant Cugat Hotel & Restaurante, tot i que aquesta continua sent l'assignatura pendent d'aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.