La VI Mostra de Curtmetratges inclou noves categories i un segon espai d'exhibició al Teatre de la Unió


  • Comparteix:

La plaça de l'Om i el Teatre de la Unió seran els dos escenaris de la VI Mostra de Curtmetratges que portarà a Sant Cugat una cinquantena de curts de diferents categories. El cicle se celebrarà del 10 al 13 de juliol i entre les novetats d'enguany destaca la inclusió de la secció de 'Curtmetratge documental' i les explicacions prèvies que faran diversos especialistes abans de les projeccions.

La VI Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat, organitzada per l'associació 'Curts i Més', aixecarà el teló el proper 10 de juliol i fins el dia 13 s'hi podran veure una cinquantena de curts de diferents categories. Una de les novetats de l'edició d'enguany és, precisament, la inclusió en el programa de la secció de curtmetrage documental. Així ho ha explicat el president de l'associació 'Curts i Més', Daniel Codorniu, que ha destacat també el fet que el Teatre de la Unió Santcugatenca passi a ser un segon espai oficial.

Daniel Codorniu

Hi ha dues novetats principals: hem estrenat la nova secció de curtmetratge documental i l'altra és que el teatre de la Unió Santcugatenca serà el segon espai de la mostra.


L'objectiu que es plantegen els organitzadors d'aquest cicle és consolidar-lo definitivament i que sigui un èxit de participació. Per tal d'assolir aquestes fites, compten amb més curts que en l'edició passada i de més qualitat, segons ha explicat el president del col·lectiu. Codorniu ha dit també que confien en atraure públic de les poblacions veïnes.

Daniel Codorniu

Aquest any tenim un bon assortiment per varietat i sobretot per qualitat. El que volem és que la mostra es consolidi per la qualitat dels continguts i també que respongui gent de fora de Sant Cugat.


Les sessions es faran a un quart d'11 de la nit a la plaça de l'Om i a cada vetllada una sèrie d'especialistes de cinema faran un parlament per fer més entenedores les diverses projeccions de cada nit. Al Teatre de la Unió les sessions es faran a dos quarts de 7 de la tarda fins a dos quarts de 8.

L'edició d'enguany de la mostra inclou sis categories: Curtmetratges Clàssics, Curtmetratges d'Escola, Curtmetratges d'Autor, Curtmetrages d'Animació, Curtmetratges Alternatius i Curtmetratges Documentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.