La segona temporada del cicle de Cinema d'Autor conclou avui amb un nou èxit de públic


  • Comparteix:

La segona temporada del Cicle de Cinema d'Autor es tanca avui amb la pel·lícula russa 'El regreso'. El crític de cinema i responsable de la selecció dels films, Àngel Comas, valora molt positivament com s'ha desenvolupat la temporada, que ha mantingut una mitjana de 200 espectadors per sessió. La propera temporada s'obrirà al setembre amb la pel·lícula palestina 'Paradise Now' i inclourà una aposta molt especial per als cinèfils, el relat japonès 'Cuento de Tokio'.

La pel·lícula 'El regreso' del director rus Andrey Zvyagintev serà l'encarregada de posar punt i final aquest vespre a la segona temporada del Cicle de Cinema d'Autor que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. Durant tota la temporada, s'han projectat cada dijous a les 10 del vespre films de diverses nacionalitats, alguns d'ells poc convencionals i habitualment fora del circuit més comercial.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el crític i responsable de la selecció de pel·lícules, Àngel Comas, ha explicat que 'El regreso' és una pel·lícula molt representativa per tancar aquest cicle.

Àngel Comas

És una pel·lícula rusa molt dura i dramàtica que parla de manera austera de la soletat. Penso que és molt representativa per tancar el cicle.


La segona temporada s'ha mantingut amb una mitjana d'uns 200 espectadors per sessió. Per aquest motiu, Comas ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició i ha explicat que el seu objectiu és que la propera temporada continuï generant tanta expectació.

De moment, el crític de cinema valldoreixenc ha avançat una aposta molt especial de cara a l'any que ve.

Àngel Comas

És una pel·lícula d'un dels millors directors japonesos de tots els temps que es diu "Cuento de Tokio". És molt dura i no s'havia vist mai a Espanya fins que es va estrenar fa dos anys. És l'aposta de la propera temporada pels cinèfils.


La tercera temporada s'obrirà el setembre amb la pel·lícula palestina 'Paradise Now', una història sobre com es comporten els terroristes suïcides abans de cometre un atemptat. A part de 'Cuento de Tokio', un film per als més cinèfils, durant el primer trimestre també es podran veure pel·lícules franceses, entre els quals destaca '5 per 2', una història sobre la parella explicada al revés.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.