'Instint Mozart' de Camerata Sant Cugat es representa amb èxit a la plaça del Rei de Barcelona


  • Comparteix:

L'espectacle, que tornarà al Teatre-Auditori al desembre, s'ha representat dins el marc del Festival Grec

L'espectacle, que tornarà al Teatre-Auditori al desembre, s'ha representat dins el marc del Festival Grec

L'espectacle 'Instint Mozart' de Camerata Sant Cugat ha omplert, aquest dilluns, la plaça del Rei de Barcelona en una única actuació dins el Festival Grec. El muntatge, estrenat a l'octubre de l'any passat, combina diferents disciplines com la música, el cant i la dansa per fusionar els sonets de Shakespeare amb el Rèquiem de Mozart.

'Instint Mozart' va néixer amb l'objectiu de fer un 'homenatge festiu' al Rèquiem de Mozart i de crear, a través de l'obra de dos grans artistes, un muntatge ple de contrastos capaç d'emocionar al públic. Així ha estat, una vegada més, tal i com ha demostrat el públic que ha omplert a vessar la plaça del Rei. I és que l'espectacle, emmarcat dins el Festiva Grec, arribava a aquest escenari barceloní amb les entrades exhaurides des de feia dies.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha fet una valoració molt positiva de l'experiència i, sobretot, de la resposta del públic.

Xavier Baulies

La plaça estava de gom a gom. Les entrades s'havien exhaurit 10 dies abans, o sigui que ha estat un èxit. I la veritat és que va anar molt bé, tot i que vam haver d'adaptar la dansa a un escenari més petit


Després d'aquesta funció, 'Instint Mozart' farà una ruta per diferents poblacions de Catalunya en la seva versió concert. El muntatge íntegre es podrà veure de nou al Palau de la Música de Barcelona, a finals de setembre, i tornarà a pujar a l'escenari del Teatre-Auditori, on es va estrenar, el dia 17 de desembre. Paral·lelament, els integrants de Camerata Sant Cugat ja estan treballant en un nou espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.