L'Escola Municipal de Música acull des d'avui el III Curs Internacional de Cant de Camerata Sant Cugat


  • Comparteix:

Entre les novetats d'enguany, destaca la participació de la Fundació Aragall, que donarà beques als alumnes més destacats del curs

Entre les novetats d'enguany, destaca la participació de la Fundació Aragall, que donarà beques als alumnes més destacats del curs

El Curs Internacional de Cant que organitza Camerata Sant Cugat comença avui amb prop de 25 alumnes que assistiran a classes de formació i de perfeccionament. Enguany, la tercera edició del curs inclou com a novetat la concessió de diverses beques de la fundació Aragall als alumnes més destacats i la participació en el concert de cloenda dels guanyadors de Premi Internacional Jaume Aragall 2006.

La tercera edició del Curs Internacional de Cant, que comença avui i s'allargarà fins el proper 15 de juliol, comptarà amb classes diverses, entre elles les màster class del baríton espanyol Enrique Baquerizo.

La formació es complementarà amb altres activitats com una conferència a càrrec del Dtor. Pedro Clarós sobre 'La patologia de la veu dels cantants', una xerrada del crític musical Roger Alier sobre 'la veu en les òperes de Mozart' o un assaig general del concert de cloenda que estarà obert al públic.

Pel que fa al concert de fi de curs, un any més es farà al Claustre del Monestir, i enguany comptarà amb la presència dels guanyadors del Premi Internacional Jaume Aragall 2006. A més, aquest any la fundació Aragall oferirà beques als alumnes més destacats del curs. Ho explica un dels responsables del curs, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

Aquest any la Fundació Aragall donarà beques als millors cantants del curs per rebre classes del tenor Jaume Aragall. I al concert final del claustre tindrem els guanyadors del Premi Jaume Aragall


L'acte de cloenda servirà també per lliurar el Premi Camerata Sant Cugat de Cant a l'alumne més destacat del curs. Aquest premi, dotat amb 6.000 euros, està patrocinat un any més per AutoCugat. El seu gerent, Josep Maria Negre, ha remarcat la voluntat de recolzar iniciatives culturals com aquesta.

Josep Mª Negre

Segons la llei podem ser un concessionari multimarca, i ja hem notat un bon funcionament de cotxes BMW


Pel que fa al jurat del Premi, enguany estarà format per la presidenta dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, el professor i crític musical Roger Alier, el president de la Fundació Clarós, Pedro Clarós, la presidenta de la Fundació Aragall, Sílvia Gasset, i l'equip de professors del curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.