El III Curs Internacional de Cant comença amb 27 alumnes entre els nivells de formació i perfeccionament


  • Comparteix:

27 alumnes d'arreu del món han començat aquest dilluns el III Curs Internacional de Cant organitzat per Camerata de Sant Cugat. Els participants, tant de nivell de formació com de perfeccionament, han destacat l'elevat nivell de les classes i les possibilitat de projecció que ofereix aquesta iniciativa.

En la seva tercera edició, el Curs Internacional de Cant ha comptat amb la inscripció de 27 alumnes procedents de països com França, Suècia, Polònia i Mèxic, tot i que la major part dels alumnes arriben d'arreu de l'Estat espanyol.

Tots ells podran gaudir aquesta setmana de classes diverses a l'Escola Municipal de Música, que aniran des del cant fins a les sessions de tècnica Alexander, destinada a treballar la coordinació del cos i la veu. Un dels responsables del curs, Xavier Baulies, ha destacat a més la possibilitat de treballar amb professors com el reconegut baríton espanyol Enrique Baquerizo. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Xavier Baulies

Els alumnes començaran pel matí en una classe col·lectiva i més tard faran classes individuals per perfeccionar la tècnica.


De la seva banda, els alumnes han remarcat que el curs ofereix moltes possibilitats d'aprendre però també de promocionar-se a nivell internacional en el món de la música. Un clar exemple és el concert de cloenda del proper dissabte, on els joves cantants actuaran davant professionals de renom, i on posteriorment es farà l'entrega del premi Camerata de Sant Cugat -dotat en 6.000 euros- al millor alumne del curs. Escoltem les valoracions que han fet alguns dels alumnes.

Alumnes

El curs està molt bé i ofereix la possibilitat de millorar molt en la tècnica. La possibilitat de conèixer altres professors t'enriqueix molt.


Aquest any, a més, i com a novetat, la Fundació Aragall atorgarà beques als alumnes més destacats del curs perquè puguin fer màster class amb el reconegut tenor. Els dos guanyadors del Premi Internacional de Cant Jaume Aragall del 2006 intervindran també en l'actuació de fi de curs al Claustre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.