La nova programació del Centre Cultural inclou un total de 14 espectacles de música, dansa i teatre


  • Comparteix:

Música, teatre, dansa i òpera continuen sent les apostes del Centre Cultural fins que acabi l'any. Són un total de 14 espectacles, alguns dels quals compten amb la participació d'entitats locals i el propi Ajuntament. És el cas de l'actuació de dansa 'A palo Saco', que compta amb la col·laboració del consistori.

La programació comença el 27 de setembre, amb el monòleg humorístic de Paz Padilla a 'Ustedes se preguntaran cómo he llegado hasta aquí'. Aquest serà l'inici d'una programació fresca i variada que afegirà títols com 'La filla del mar', 'Fedra', 'Madame Butterfly' o el concert de la soprano Bàrbara Hendricks, que es perfilen com els plats forts de la programació.

En el cas de Hendricks, que ha passat pels principals escenaris operístics del món, va ser la pròpia cantant qui va demanar actuar a Sant Cugat. L'alcalde Lluís Recoder ho explica:

Lluís Recoder

Barbara Hendricks va demanar expressament actuar a l'Auditori perquè diu que té una acústica excel·lent


La programació d'aquest trimestre, compta amb una important participació d'entitats locals i del propi Ajuntament. El consistori ha col·laborat en la producció dels espectacles 'A palo seco', de la companyia local Color Dansa; i del muntatge 'El somni d'una nit d'estiu', que s'estrenarà al febrer.

La Cammarata di Phonasci també aporta el seu granet de sorra amb 'Les quatre estacions' de Vivaldi. I una altre de les entitats locals que apareixen al programa és, per partida doble, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L'orquestra interpretarà el tradicional concert de Nadal i el 'Trencanous' amb una fórmula molt original que comenta el seu director, Josep Ferrer:

Josep Ferrer

És un espectacle que es pot veure en clau infantil o bé apreciar la música de Txaikovski


El programa inclou tot tipus d'espectacles. Veurem grans produccions com 'La filla del mar', controvertides històries com 'Fedra' i apostes arriscades com 'Macbeth'. El seu protagonista, Mingo Ràfols, s'ha mostrat content que l'Ajuntament confiï en treballs poc convencionals:

Mingo Ràfols

Sant Cugat aposta per tot tipus de gèneres i per espectacles arriscats, i això és fantàstic


Amb la nova oferta del Centre Cultural, també arriben novetats en quant a infrastructures. A partir d'ara, l'equipament municipal disposa de noves guitxetes i oficines.

A banda de les convocatòries de la programació, el Teatre Auditori també serà escenari, el dia 10 de desembre, del programa 'El Matí de Catalunya Ràdio', que presenta Antoni Bassas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.