Els camises verdes culminen el millor inici de temporada de la seva història a Mira-sol


  • Comparteix:

La colla local tornarà a intentar a l'octubre convertir-se en colla de 8

La colla local tornarà a intentar a l'octubre convertir-se en colla de 8

Els castellers de Sant Cugat han completat aquest diumenge la millor primera part de temporada de la seva història. Amb el 4 de 7 i el 3 de 7 que han aconseguit descarregar en el marc de la festa major de Mira-sol ja són 30 els castells de 7 que els camises verdes han fet enguany, 2 menys que els que van descarregar en tota la temporada passada. La fita immediata de la colla local és convertir-se en una colla de 8, cosa que intentaran el proper mes d'octubre.

Els castellers de Sant Cugat han tingut una plàcida diada aquest diumenge a Mira-sol. En el marc del darrer dia de la festa major d'aquest districte, els camises verdes han aconseguit descarregar tots els castells que s'han proposat; el 4 de 7, el 3 de 7 i el 2 de 6, a banda del tradicional vano de 5 que ha posat el punt final a una actuació que ha estat acompanyada, també amb èxit, pels Marrecs de Salt i pels Castellers de Sabadell.

Segons un dels caps de colla dels camises verdes, Marcel Serra, l'objectiu principal de la jornada ha estat que la colla agafés confiança, sobretot després de no aconseguir l'esperat 4 de 8 durant la festa major santcugatenca, tot just fa quinze dies.

Marcel Serra

Avui es tractava de fer tres castells segurs, sense dubtes. Que la canalla pugés i reincorporar gent que no sol pujar. És necessari fer aquestes actuacions i avui era un bon dia.


Amb el 4 de 7 i el 3 de 7 descarregats aquest diumenge ja són 30 els castells de set pisos descarregats aquesta temporada. Mai fins ara els camises verdes havien aconseguit aquesta xifra a aquestes alçades de l'any. En tot l'exercici anterior, per exemple, van aconseguir descarregar 32 castells de 7, només dos més dels que porten. El repte continua sent ara convertir-se en una colla de 8 a curt termini. Ho explica el mateix Marcel Serra.

Marcel Serra

Amb aquests dos castells de 7 sumem 30 de set en el primer tram de temporada. I en tot l'any passat en vam fer 32. Hem fet la feina de l'any passat en mitja temporada! Ara afrontem la segona part de l'any amb els castells de set consolidats i molt treballats i amb l'esperança de fer el 4 de 8.


Els castellers de Sant Cugat intentaran assolir la seva fita el proper 1 d'octubre, en el concurs de Tarragona. En cas que la colla decidís finalment no participar-hi, ho intentarien el 22 d'octubre, a Santa Perpètua de Mogoda. Si cap dels dos anteriors intents fructifiqués, els camises verdes ho tornarien a intentar el dia de la seva diada, la segona setmana de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.