10 duets participen des d'avui a l'11è Curs d'Interpretació de Lied


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà des d'avui fins a dissabte l'onzè Curs d'Interpretació de Lied. Deu duets participaran al curs organitzat per les Joventuts Musicals d'Espanya. El repertori d'aquest any està integrat per lieder de Mozart i Mahler.

Sant Cugat és la seu per quarta vegada del curs d'interpretació de Lied que organitzen cada any, i ja porten onze edicions, les Joventut Musicals d'Espanya. Aquest curs intensiu comença aquest dilluns i durarà fins al dissabte a la tarda. En les sessions es treballarà lied per piano i cant a partir de composicions de Mozart i Mahler. El curs està destinat a duets estables, a cantants interessats en la matèria i a pianistes.

L'organització d'aquest curs compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Teatre-Auditori, i les sessions tindran lloc a l'Escola Municipal de Música. Silvana Cortés, de les Joventuts Musicals d'Espanya, entitat organitzadora, explica els objectius del curs.

Silvana Cortés

Facilitar aquí a Espanya aquest tipus de cursos que normalment es fan a l'estranger i que després del curs tinguin molta més preparació per fer-se professionals.


De moment hi ha inscrits quinze duets, dels quals se n'acceptaran deu que seran els qui finalment faran el curs. Entre els inscrits, n'hi ha tres d'alemanys i austríacs, i la resta són catalans i de la resta de l'Estat. El curs començarà aquesta tarda amb les audicions dels diversos duets inscrits i es farà la selecció definitiva dels deu que participaran a les sessions.

Les lliçons seran impartides, un any més, pel mestre Wolfram Rieger, catedràtic de lied de l'Escola Superior de Berlín. Escoltem Silvana Cortés.

Silvana Cortés

Són classes de mitja hora per duo amb el professor Rieger que treballa pronúncia,, expressió i la part del pianista. Els altres duos també assisteixen a les classes dels altres alumnes.


El curs durarà fins dissabte i es clourà amb l'audició a l'aula magna de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels dels treballs de tots els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.