La Unipau clou el 21è seminari d'estiu amb un increment de la participació


  • Comparteix:

175 persones han participat al seminari d'estiu de l'entitat

175 persones han participat al seminari d'estiu de l'entitat

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) tanca la 21a edició del seminari d'estiu amb 175 participants, una cinquantena més que l'any passat. L'organització subratlla la qualitat dels debats i les conferències, que enguany han tractat la relació entre les dues ribes de la Mediterrània.

La Unipau ha incrementat la participació al seminari d'estiu en l'edició d'enguany. Segons fonts de l'organització, 175 persones han participat en algun dels actes de la programació. La xifra de participants d'enguany suposa un increment d'una cinquantena de persones en els actes del seminari respecte l'edició anterior. La mitjana d'assistents als debats ha arribat fins als setanta participants, xifra també superior a la de l'edició passada.

La directora de la Unipau, Neus Sotomayor, ha remarcat l'alt nivell de participació i la qualitat dels debats del seminari d'estiu.

Neus Sotomayor

Ha anat francament bé. Hi ha hagut molta participació i rigor acadèmic.


El seminari d'enguany ha tractat les relacions entre les riberes del nord i del sud de la Mediterrània. Les conferències i debats han analitzat els vincles entre els territoris des d'àmbits com la història, l'economia i el tractament dels mitjans de comunicació, entre d'altres aspectes.

Entre els conferenciants del seminari d'enguany, hi destaquen l'economista Arcadi Oliveres, el periodista Xavier Giró, i el jurista Carlos Jiménez Villarejo.

El membre de la Unipau, José Manuel Perceval, ha resumit el contingut de la programació.

José Manuel Perceval

Hem estudiat la fossa entre les riberes des dels punts de vista econòmic, social, polític, educatiu...


La membre de l'entitat Justícia i Pau, Tica Font, ha estat l'encarregada de dictar la conferència de clausura del seminari. Font ha defensat la creació d'un concepte universal de la pau per acabar amb els conflictes bèl·lics al món.

Tica Font

Construir una pau global és una feina de tothom.


L'actuació del pallasso Koldovika G.Vio Domínguez i un concert a càrrec del Cor Aulos han posat el punt i final a la 21a edició del seminari d'estiu de la Unipau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.