El Festival de Música de Cambra avança cap a la seva consolidació després d'una exitosa tercera edició


  • Comparteix:

L'Orquestra de Cambra del Liceu i el jove violoncel·lista Stefano Cerrato han estat els encarregats del concert de cloenda d'enguany

L'Orquestra de Cambra del Liceu i el jove violoncel·lista Stefano Cerrato han estat els encarregats del concert de cloenda d'enguany

Èxit de participació en el concert de clausura de la tercera edició del Festival de Música de Cambra al Monestir. De la mà de l'Orquestra de Cambra del Liceu i del jove intèrpret italià, Stefano Cerrato, els més de 250 assistents han pogut gaudir de peces de Hadyn, Shostakovitx i Piazzolla en una vetllada que ha estat marcada per la qualitat dels músics i del repertori escollit.

La III edició del Festival de Música de Cambra al Monestir de Sant Cugat ha finalitzat aquest diumenge amb un concert a càrrec de l'Orquestra de Cambra del Liceu i el jove violoncel·lista italià de 18 anys, Stefano Cerrato, que han ofert un repertori amb peces de Hadyn, Shostakovitx i Piazzolla.

D'aquesta manera, s'ha posat fi a un cicle de 6 concerts que va començar el passat 9 de juny i que han servit per confirmar que aquest festival gaudeix cada any de més espectadors i de música més variada i de més qualitat.

Així ho han explicat els directors artístics del Festival, que han afegit que aquest any els assistents als concerts han pogut gaudir de peces de grans mestres com Shumann, Schubert, Mahler, Mozart, Haydn o Chopin, però també del concert de músiques del món, que comptava amb peces de compositors d'Estònia, Hongria, EEUU, Argentina, Bèlgica, Japó, Nova Zelanda i Índia.

Escoltem una de les directores artístiques, Anna Mora.

Rosa Mora

Estic molt contenta tan per el alt nivell de la música com pel nombrós públic que hi ha assistit. El festival ha estat a l'alçada del que esperàvem.


Mora ha afegit que el festival cada vegada va adquirint més nom i gaudeix d'intèrprets de gran qualitat, fets que fan que es pugui començar a considerar com una iniciativa que es va consolidant. Ara el repte és donar-lo a conèixer i promocionar fora de Sant Cugat.

Rosa Mora

El festival a nivell de Sant Cugat està molt consolidat però potser s'hauria d'intentar promocionar més fora del poble, és la nostra assignatura pendent.


Un cop tancada aquesta tercera edició, que comptava per primera vegada amb la direcció artística d'Anna Mora i Lluís Claret, els organitzadors ja comencen a tenir propostes per l'any que ve que, de moment no han volgut desvetllar. De totes formes asseguren que continuaran amb la tendència d'oferir una música molt variada i d'alta qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.