L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat inaugura amb èxit el Festival Shakespeare de Santa Susanna


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha inaugurat amb èxit el IV Festival Shakespeare de Santa Susanna. Davant més de 500 persones, la formació ha interpretat 'El Somni d'una nit d'estiu' en versió de Mendelssohn amb fragments recitats a càrrec de l'actor santcugatenc Joan Berlanga.

El concert inaugural del Festival Shakespeare de Santa Susanna ha consistit en la interpretació de l'obra 'El Somni d'una nit d'estiu', en versió de Felix Mendelsohn. En la línia de tota la programació del festival, que prioritza les propostes multidisciplinàries que combinen música, teatre i dansa, l'espectacle ha inclòs una posada en escena dramatitzada. L'actor santcugatenc Joan Berlanga i alguns dels solistes de l'orquestra han recitat i narrat fragments de l'obra.

Així ho explica el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

Vam fer una posada en escena a part del concert amb el narrador Joan Berlanga juntament amb la participació de les solistes.


La proposta inaugural ha obtingut un important èxit de públic. Les més de 500 persones que han omplert la masia Ratés de Santa Susanna han rebut amb satisfacció l'actuació de la Simfònica de Sant Cugat. Josep Ferré.

Josep Ferré

L'experiència va agradar molt. La col·laboració entre la música i la paraula va funcionar molt bé.


Fins el 30 de juliol, aquesta quarta edició del festival oferirà propostes molt variades. La programació inclou les obres 'El Mercader de Venècia', 'Romeo y Julieta- un amor sin barreras', 'Ser o no cer...vantes' i 'Shake-scene', converses sobre l'espai i l'escenografia de Shakespeare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.