La plaça de l'Om es queda petita amb motiu de la primera mostra del curs Dansa Sant Cugat


  • Comparteix:

Els organitzadors demanen que se solucioni l'allotjament per als participants

Els organitzadors demanen que se solucioni l'allotjament per als participants

Prop de 400 persones han assistit aquest dimarts a la primera exhibició del curs internacional Dansa Sant Cugat, que ha tingut lloc a la plaça de l'Om. Participants a l'estada han ofert balls d'estils diversos com l'afrocaribeny, el hip-hop i el flamenc, entre d'altres. Els organitzadors de la iniciativa han aprofitat la mostra per reclamar que se solucioni el dèficit d'allotjament que troben els participants en aquesta trobada internacional.

La plaça de l'Om s'ha quedat petita aquest dimarts a la nit amb motiu de la primera mostra al carrer dels alumnes del curs internacional Dansa a Sant Cugat. Diversos grups de joves han pujat a l'escenari per ensenyar al nombrós públic les seves coreografies, d'estils diversos, des del hip-hop fins a la dansa tradicional catalana o el flamenc.

L'organització destaca que no s'ha cancel·lat cap classe de dansa, a diferència d'edicions anteriors. Una de les organitzadores, Anna Sànchez, també ha remarcat l'increment de participació. Sànchez diu que no volen superar el nombre de persones per classe per no perdre la qualitat en l'ensenyament.

Anna Sánchez

Ens trobarem amb un espectacle multidisciplinari de dansa composat de peces curtes de gent jove amb molt potencial artístic.


Entre els estils de musica destacats es troben des de la dansa tradicional de l'Esbart fins a flamenc, dansa contemporània, hip-hop i dansa oriental.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha qualificat l'experiència de perfecte. Solé diu que, tot i el gran nombre d'assistents als cursos, s'han aconseguit estructurar els grups per evitar la saturació de gent a les classes.

Àngels Solé

Tot perfecte. És l'any que més alumnes hem tingut. S'ha aconseguit estructurar els grups de manera que no hi hagués massa saturació de gent per classe.


Els organitzadors de Dansa Sant Cugat han aprofitat la primera mostra al carrer per reclamar que se solucioni el dèficit d'oferta d'allotjament que troben els participants en aquest curs internacional.

La sisena edició de Dansa Sant Cugat acabarà divendres, amb la segona mostra dels tallers que tindrà lloc a les 9 de la nit a la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.