'Dansa Sant Cugat' acaba amb un balanç molt positiu d'assistència i de funcionament


  • Comparteix:

L'estada internacional ha finalitzat aquest divendres amb una mostra del que han après els prop de 320 alumnes

L'estada internacional ha finalitzat aquest divendres amb una mostra del que han après els prop de 320 alumnes

Els organitzadors del curs internacional 'Dansa Sant Cugat' han fet una valoració molt positiva de la sisena edició de l'estada, que ha acabat aquest divendres amb una mostra a la plaça de l'Om davant d'unes 600 persones. Les escoles de dansa Vàrium i l'Espai han destacat el nivell de les classes, la qualitat dels espais i el bon ambient entre els professors i els alumnes del curs. De cara a la propera edició, els organitzadors demanen solucions per al dèficit d'allotjament i proposen l'acollida familiar com la millor opció.

El públic santcugatenc ha pogut comprovar aquest divendres a la plaça de l'Om l'evolució i els progressos dels alumnes de la sisena edició del curs internacional 'Dansa Sant Cugat'. Des de dilluns, més de 320 ballarins de diverses nacionalitats han participat als tallers, d'estils tan diversos com la dansa clàssica i contemporània, el hip-hop, el flamenc i la dansa oriental. Les novetats d'enguany han estat el ball afro-caribeny i la presència d'un dels pioners del hip-hop, el portuguès Junior Almeida.

Una de les organitzadores del curs, Anna Sánchez, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta sisena edició, i ha destacat la qualitat de les classes i dels espais, així com el bon ambient.

Anna Sánchez

Des del primer dia la valoració és molt positiva. Hi ha hagut bon ambient, les classes han estat molt bé i els espais són fantàstics.


Finalment la seu del CMSC no ha acollit cap taller del curs, com es pretenia inicialment, però els organitzadors han tornat a destacar, un any més, la qualitat dels espais cedits per l'Ajuntament, especialment el Teatre-Auditori.

L'únic entrebanc d'aquesta edició, segons les escoles organitzadores, ha estat la manca d'un allotjament adequat per als nombrosos participants que vénen de fora. Anna Sánchez considera que, de cara a properes edicions, s'hauria de potenciar l'acollida en famílies santcugatenques.

Anna Sánchez

El millor seria l'acollida familiar, perquè així augmenta el contacte amb la gent de Sant Cugat.


Entre les activitats paral·leles del curs, destaca la mostra de tallers que va omplir de públic la plaça de l'Om el passat dimarts i els dinars-espectacle al Cafè-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.