Un concert de sardanes dóna el tret de sortida a un nou cicle de música al Monestir


  • Comparteix:

Un concert de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell inaugura aquesta nit el cicle de Música al Claustre. Fins a finals de setembre, la programació inclou un total de sis concerts, que abasten gèneres musicals diversos, amb especial protagonisme de la guitarra. El concert inaugural tindrà lloc a les 10 d'aquesta nit, i el preu de l'entrada és gratuït.

El cicle 'Setembre música al claustre' dona el tret de sortida aquest divendres de la mà d'un concert de sardanes organitzat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Com en ocasions anterior el concert, que tindrà lloc a les deu de la nit, comptarà amb la música de la cobla Jovenívola de Sabadell i l'entrada és gratuïta.

Els concerts de guitarra al Claustre del Monestir protagonitzaran quatre dels sis concerts previstos. La guitarra també serà l'encarregada de cloure el cicle el dissabte 30 de setembre de la mà de 'Clàssic BCN'.

Tot i que les entrades als diferents concerts programats tenen un preu que oscil·la entre els 10 i 12 euros, aquells qui vulguin gaudir de bona part del cicle poden adquirir un abonament per quatre concerts amb un cost de 40 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.