Sant Cugat acull per primer cop el Curs Internacional de Guitarra


  • Comparteix:

El convent de les dominiques de Sant Cugat acull aquest estiu el Curs Internacional de Guitarra que organitza la Guitar Craft i que per primer cop té lloc a la nostra ciutat. L'objectiu d'aquest seminari residencial consisteix en treballar amb els participants una nova afinació de la guitarra. A més de tècniques sobre la guitarra, s'ensenya a combinar disciplines amb les mans, el cor i la ment.

La Guitar Craft, que des de fa més de vint anys organitza seminaris per obtenir noves tècniques de la guitarra, ha aterrat per primera vegada a Sant Cugat. El significat de Guitar Craft fa referència a l'estudi d'aquelles tècniques sobre la guitarra, la música i un mateix. Aquest seminari residencial, com els mateixos organitzadors defineixen, ha passat recentment per països com Alemanya, Anglaterra o Estats Units.

Luciano Pietrafesa, representant de Guitar Craft a Espanya, ens explica per què han escollit Sant Cugat per organitzar el curs.

Luciano Pietrafesa

La infraestructura que ofereix Sant Cugat no l'haviem aconseguit a cap altre lloc.


La bona acollida que ha tingut el certamen ha animat als organitzadors a repetir l'experiència l'any vinent. La cloenda del festival serà el pròxim 27 d'agost a la parròquia Verge de la Pau Barcelona, amb un ensamble de guitarres que ofereixen els estudiants que han realitzat el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.