Llorenç Pié exposa 'Etapes' al restaurant La Boira de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc Llorenç Pié presenta fins els proper 31 d'agost la mostra fotogràfica 'Etapes'. El restaurant La Boira acull aquesta exposició que es distribueix en tres sèries d'imatges inspirades en els sentiments.

Llorenç Pié, membre fundador del grup Photo Sant Cugat, ens presenta a la mostra titulada "Etapes", tres sèries de d'imatges inspirades en diferents conceptes. L'artista classifica aquests conceptes en "Alegria", "Minimals", i " Els meus amors de cartró-pedra". A través de la càmera, Pié ha captat l'essència de sentiments com l'amor, la bellesa abstracta de petits detalls del paisatge al Delta de l'Ebre o l'esperit que habita dins d'objectes inanimats. El santcugatenc espera que les seves fotografies generin reaccions.

Llorenç Pié

No es tracta que agradi o no. A cada persona li pot produir una emoció diferent. La qüestió és que surtin impressionats i que vegin que aquestes fotos diuen alguna cosa.


Pié, fotògraf autodidacta, va introduir-se al món de la fotografia l'any 1979 inspirat pel treball de grans professionals nord-americans, com Edward Weston, Ansel Adams o Diane Arbus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.