La Festa Major de Mas Gener omple d'activitats el barri fins diumenge


  • Comparteix:

El barri mirasolenc de Mas Gener dóna aquest divendres el tret de sortida a la seva Festa Major. Els veïns podran gaudir aquest cap de setmana d'activitats tan diverses com les havaneres, l'arrossada popular, la bicicletada o el tradicional ball, que enguany anirà a càrrec de la Plàstic Band.

La Festa Major de Mas Gener comença avui a les 9 del vespre amb les Havaneres del Grup la Gavina. Enguany, aquesta activitat ha canviat d'ubicació i tindrà lloc a la plaça Doctor Pila.

El president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Canut, destaca les activitats més típiques de la festa.

Josep Canut

D'activitats amb participació en destacaria la butifarrada amb el ball de Festa Major que es fa després i també les havaneres i l'arrossada popular.


A més de les activitats tradicionals, n'hi haurà d'altres per a tots el gustos. Els més petits podran jugar a jocs tradicionals com el trenca l'olla. Els esportistes tenen reservada la bicicletada popular, que es farà dissabte al punt del migdia.

Josep Canut explica el recorregut de la bicicletada, on tindran una participació especial els membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).

Josep Canut

Sortim des de el polisportiu i fem un recorregut per Mas Gener i entrem una mica a Mirasol. Al final com que fa calor els ADF ens ruixen d'aigua per refrescar-nos


La festa es tancarà diumenge a les 6 de la tarda amb l'actuació del grup d'animació infantil De Parranda. L'activitat tindrà lloc a la pista poliesportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.